Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ" την ΤΡΙΤΗ 26/11


ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Νοέμβρη ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα, μετά την πρόσκληση που έκανε το "Κίνημα Συνταξιούχων" προς διάφορους φορείς των συνταξιούχων. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και απλοί συνταξιούχοι από διάφορους χώρους. Όλοι οι ομιλητές διαπίστωσαν την ανάγκη για κοινή δράση των συνταξιούχων απέναντι στις επιθέσεις που δέχονται τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής από σωματεία, μέλη Δ.Σ. φορέων συνταξιούχων αλλά και απλά μέλη - συνταξιούχους, που:

1. Θα βγάλει στον "αέρα" τις θέσεις που καταγράφηκαν.

2. Θα μελετήσει με ποιες δράσεις θα παρέμβουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ σ' αυτά που γίνονται τα 4 τελευταία χρόνια χωρίς αυτούς.

3. Θα απευθυνθεί σε όλους τους φορείς των συνταξιούχων, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παλέψουμε για τη ζωή που μας έκλεψαν...

Καλούμε Διοικητικά Συμβούλια, Μέλη Δ.Σ. συνταξιουχικών φορέων, που δεν συμμετείχαν στην πρώτη  αυτή συζήτηση ή δεν γνώριζαν καν το θέμα, όπως συμμετάσχουν την ΤΡΙΤΗ 26 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 - 12.00 σε νέα συζήτηση, που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ {Γ' Σεπτεμβρίου 110}.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Γραφεία Κιν. Συντ/χων {Καθημ. 10.00 - 13.00} 2105200025
Διαμάντης Βαγγέλης {Πρ. Κιν. Συντ/χων, 6987301996, diaman@otenet.gr
Μπρόφας Παναγιώτης {Γραμ. Κιν. Συντ/χων, 6974816778, pbrofas@yahoo.gr

########## 

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία του σωματείου "ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ" και καλεί σε συμμετοχή, ιδιαίτερα από συναδέλφους που είναι εκλεγμένοι σε όργανα συλλόγων συνταξιούχων και με την παράκληση να τεθεί η σύσκεψη αυτή στα Διοικητικά Συμβούλια έτσι ώστε να παραβρεθούν σαν Σύλλογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου