Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Σ.Α.Δ.Σ.-ΔΕΗ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ (Σ.Α.Δ.Σ.- Δ.Ε.Η.)


Συνδέλφισσες/φοι
Μετά από τρία χρόνια και τρία Μνημόνια, η Τρόικα μαζί με τις τρεις Κυβερνήσεις που πέρασαν (με τελευταία την τρικομματική) κατάφεραν για τα ‘ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΕΙΡΑΤΕΙΑ’ τα παρακάτω :
Οι συντάξεις μας να έχουν φτάσει σε σημείο που να μην μπορούν να συντηρήσουν όχι τα άνεργα παιδιά μας, αλλά ούτε εμάς τους ίδιους.
Μας κατάντησαν νοικάρηδες στα σπίτια μας με τα χαράτσια που μας επέβαλλαν, ενώ για να το κάνουν «προοδευτικότερο», βάζουν και τα χωράφια μέσα.
Τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία, η Πρόνοια και το σύστημα Υγείας έχουν διαλυθεί.
Η θέρμανση έχει γίνει απρόσιτη πολυτέλεια.
Η ΔΕΗ που στήσαμε με τον ιδρώτα μας, καταρρέει και ξεπουλιέται και τότε θα δούμε όλοι τι σημαίνει λογαριασμός ρεύματος του προσωπικού, όπως τους είδαν και στη Βουλγαρία και έριξαν  την Κυβέρνηση.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !

Η πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου μας, αλλά και η ανύπαρκτη Ομοσπονδία (ΠΟΣ), περιορίστηκαν σε προφορικές διαμαρτυρίες, ανακοινώσεις και κατάρες,  χωρίς μια αισθητή δυναμική παρουσία,  παρά το ότι είμαστε μια δύναμη με 3500 συνταξιούχους μόνο στο σύλλογό μας.
Παρά τις προτάσεις μας, δεν έγινε καμιά συμβολική κατάληψη γραφείων, καμιά διαμαρτυρία μπροστά σε Υπουργεία και Ασφαλιστικά Ταμεία, καμιά δυναμική διεκδίκηση, ακόμη και για το ιδιόκτητο κτίριο της Πλατείας Συντάγματος.

 ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ;

Είναι ψηφισμένο στο Μνημόνιο Νο 1 - ν.3485/2010-σελ. 1381 ότι : από το 2015 και μετά, η Κυβέρνηση εγγυάται μόνο 360 € για όλες τις Συντάξεις και τα υπόλοιπα θα τα δίνει  -ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ- το κάθε Ταμείο. Καταλαβαίνετε τι σύνταξη θα παίρνουμε με την άθλια κατάσταση των Ταμείων, με τα τοξικά ομόλογα και το κούρεμα που κατάφερε το PSI;
Το 2015 είναι σε 20 μήνες με 4ο μνημόνιο στο τραπέζι.


Συναδέλφισσες/φοι

ΔΩΣΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ


ΨΗΦΙΣΤΕ Σ.Α.Δ.Σ. – Δ.Ε.Η.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου