Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Να τους ανατρέψουμε πριν μας εξοντώσουν!


27 Φλεβάρη ημέρα πληρωμής για τους συνταξιούχους, που βλέπουν μήνα με τον μήνα, τις συντάξεις τους να μειώνονται, το σύστημα υγείας και τις παροχές τους να καταρρέουν, ενώ οι ίδιοι οδηγούνται σε αδιέξοδο και απόγνωση.
Αυτή τη μέρα λοιπόν στις 11 το πρωί, επέλεξε  η Πρωτοβουλία Συνταξιούχων να κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εργασίας. Η συμμετοχή εκατοντάδων απόμαχων της δουλειάς, όχι όμως και του αγώνα όπως... αποδεικνύεται στην πράξη, ήταν πράγματι αρκετά ενθαρρυντική για την συνέχεια του αγώνα τους.
Με πανό και πικέτες, με το υπόμνημα τους που απευθυνόταν στον Υπουργό Εργασίας, και με συνθήματα κατά της εξαθλίωσης του λαού και των συνταξιούχων, κατά της μνημονιακής πολιτικής που πρέπει να ανατραπεί,  διαδήλωσαν την αγανάκτηση τους στην εφαρμοζόμενη πολιτική.
Αντιπροσωπεία της πρωτοβουλίας μετά από παρέμβαση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Κ. Μπάρκα, ανέβηκε στο υπουργείο όπου θα συναντιόταν με τον υφυπουργό κ. Παναγιωτόπουλο, επειδή όμως η συνάντηση καθυστερούσε η αντιπροσωπεία παρέδωσε στη γραμματεία το υπόμνημα, ενώ μας υποσχεθήκαν  συνάντηση σε άλλη ημερομηνία.
Η γραμματεία της Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων εκφράζει την ικανοποίηση της από την ανταπόκριση των φίλων συνταξιούχων στο κάλεσμα της, σε αυτήν την πρώτη της δημόσια κινητοποίηση, ενώ συνεχίζει την προετοιμασία για την οργανωτική ιδρυτική της συνδιάσκεψη .
Στη κινητοποίηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Σύριζα Κ. Μπάρκας, Χ. Καφαντάρη, και Δ. Στρατούλης, επίσης ο Γ. Γαβρίλης μέλος της Ε.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε.


περισσοτερες φωτογραφιες εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου